Отслеживание заказа
prom
  • Трасошукач vLoc3-5000 Vivax-Metrotech - фото 1 - id-p1223220778
  • Трасошукач vLoc3-5000 Vivax-Metrotech - фото 2 - id-p1223220778
Трасошукач vLoc3-5000 Vivax-Metrotech - фото 1 - id-p1223220778
Характеристики и описание

Трасошукач vLoc3-5000 привносить інноваційний елемент цифрової обробки сигналів, захоплення розташування і вибору широкосмугового частоти для пошуку прихованих утиліт. Дані, отримані внутрішнім GPS або зовнішнім GPS через Bluetooth, можуть бути завантажені для подальшого аналізу, використання з ГІС-системами або картами Google. Використовуйте безкоштовний додаток для смартфона VM-MAP для створення карт в реальному часі з даними GPS і даними з локатора, такими як час, дата, глибина, поточна лінія і додавання коментарів користувача до кожного запису.

За допомогою двох комплектів екранованих тривимірних антен спотворення сигналу легко виявляється і відображається на яскравому кольоровому дисплеї. Поряд з класичними екранами локації, локатор vLoc3-5000 пропонує нові перспективні екрани локації Vector Locate для повністю автоматичного обходу локації, поперечний графік, що показує як пікові, так і нульові значення, одночасно забезпечують негайне вимір спотворення сигналу, вид в плані, що показує відносну орієнтацію кабель під будь-яким кутом і новий графічний екран зонда зі стрілками напрямки, що ведуть до місця зонда, навіть коли він вертикальний.

Настроюється користувачем конфігурація vLoc3-5000 містить вісім пасивних режимів локації, режим пошуку несправностей, SD (показує напрямок вихідного струму), вимір сигналу Signal Select ™ в режимі реального часу, викликане витоком сигналу, викликаним ємнісний або індуктивного зв'язком з іншими утилітами, і діапазон настроюються частот від 16 Гц до 200 кГц. Аудіо та механічні вібраційні оповіщення також можуть бути налаштовані користувачем, надаючи попередження для малої глибини, перевантаження, повітряних кабелів і надмірного розгойдування. Варіанти plug-in-play для приймача включають в себе додатковий модуль Bluetooth, який можна використовувати з зовнішніми пристроями GPS, і ніжку EMS для пошуку прихованих маркерів.

Был online: 25.04
TOB "ВЕРТЕКС УКРАЇНА"
Рейтинг не сформирован
5 лет на Prom.ua
Отзывы о продавце
Об этом продавце пока что нет отзывов.
Покупают вместе у этого продавца

Трасошукач vLoc3-5000 Vivax-Metrotech

Под заказ. Доставка с 15.05.2024
Цену уточняйте
Доставка
  • Иконка доставки
    Нова Пошта
Оплата и гарантии
  • Иконка оплаты
    Наложенный платеж
    Нова Пошта
Похожее у других продавцов
Трассоискатель Radiodetection CAT3+Genny
33 390 ₴/комплект
Трассоискатель Radiodetection RD 8100+TX5
102 000 ₴/комплект